برپایی موکب درمانی بسیج جامعه پزشکی بیمارستان شهید محمدی در گلزار شهدا
موکب درمانی بسیج جامعه پزشکی بیمارستان شهید محمدی با حضور پزشکان و پرستاران در گلزار شهدا برپا شد و در این برنامه خدمات درمانی و دارویی به صورت رایگان به زائران و شهروندان ارائه شد.
روحالله سرانجام، مسئول بسیج جامعه پزشکی بیمارستان شهید محمدی، از برپایی موکب درمانی در گلزار شهدا خبر داد و گفت: در این برنامه گروهی از پزشکان و پرستاران داوطلب حضور داشتند و خدمات درمانی لازم را به مراجعان ارائه کردند.
او افزود: در این موکب خدماتی از جمله ویزیت پزشکی، مشاوره درمانی و توزیع داروهای مورد نیاز به صورت رایگان در اختیار مردم قرار گرفت.
سرانجام با بیان اینکه هدف از برگزاری این برنامه خدمترسانی به زائران و ترویج فرهنگ ایثار و خدمت است، اظهار کرد: بسیج جامعه پزشکی همواره تلاش میکند با اجرای چنین برنامههایی در مناسبتهای مختلف، بخشی از نیازهای درمانی مردم را پاسخ دهد.
نظر دهید